+31 (0)85 2736440 info@converpack.nl

Cromogenia

Over Cromogenia

Cromogenia is een UNITS GROUP-bedrijf, opgericht in 1942, dat een breed scala aan specialistische chemicaliën ontwikkelt en produceert voor vele industrieën over de hele wereld.

Cromogenia is gespecialiseerd in het afdekken van de behoeften van kleefstoffen voor de grafische en verpakkingsindustrie, terwijl zij tegelijkertijd grondstoffen ontwikkelen voor de verschillende sectoren van de kleefstofmarkt. Met een lange en solide ervaring op dit gebied, bieden ze een breed scala van producten aangepast aan de verschillende behoeften van verschillende industriële sectoren, evenals de ondersteuning van een zeer efficiënte technische service.

 

Met de Cromogenia FORZAL serie wordt de professional een breed scala aan op polyurethaan gebaseerde lijmen geboden. De lijmen kunnen zowel op water- als op solventbasis werken. Ze zijn alle bedoeld voor het maken van complexen door de verwerking van flexibele kunststof, aluminium folie en papier.

FORZAL bestaat uit een complete reeks aan lijmen en verharders die kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke soort gebruiker en geschikt is voor alle verschillende soorten oppervlakken en toepassingen.

Het FORZAL productaanbod bestaat uit:

  • Solvent-gebaseerde lijmen, 2  componenten.
  • Solvent-gebaseerde lijmen, biologisch afbreekbaar.
  • Solvent-vrij lijmen, 2 componenten.
  • Solvent-vrij lijmen, mono-componenten.
  • Water-gebaseerde lijmen.

Interesse in een van onze producten en wilt u meer informatie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om maandelijks op de hoogte te blijven!

U heeft zich succesvol ingeschreven!

Share This