+31 850 130 442 info@converpack.nl

EEN GEOPTIMALISEERDE FOLIE PRODUCTIELIJN

mrt 31, 2017

Met AMUT DOLCI BIELLONI (ADB) zijn 3 vroegere folieverwerkers in één bedrijf verenigd en zijn al een speler in de markt sinds 1919. Hierdoor beschikt men over een geweldige expertise en ervaring op het gebied van allerlei substraten.

Het proces vanaf het kunststof granulaat, met substraten als  LDPE, HDPE, LLDPE, Metallocenen, PA, EVA, PP, EVOH en eventuele andere speciale samenstellingen, tot en met de bedrukte folie is nu bij één fabrikant verkrijgbaar. Met bijna een eeuw lange ervaring kent men de wensen van de klanten als geen ander. Het productportfolio voor extrusie bestaat uit machines voor blaasextrusie, gietextrusie, coating extrusie, agrifolie en folie met geomembranen. De blaas extrusiemachines van Amut Dolci Bielloni kunnen tot 9 lagen extruderen.

Naast extrusie brengt ADB vooruitstrevende geautomatiseerde drukpersen op de markt van het type stack type, voor in-line bedrukken en het type centrale tegendrukcilinder voor off-line bedrukken, tot 10 kleuren. De persen zijn voorzien van een Bosch-Rexroth besturingssysteem, en “sleeve gearless” servo technologie. Zoals de naam FSC (fast sleeve change) al aangeeft kan een orderwissel zeer snel en met een minimum aan afvalmateriaal uitgevoerd worden.

Door de brede combinatie van productieoplossingen, (extrusie, co-extrusie, in-line en off-line bedrukken) die op elkaar aan kunnen sluiten behoeft u slechts één aanspreekpunt te raadplegen.

 

Meer weten?   

Heeft dit product uw interesse gewekt? Dan helpen wij u graag verder. Vraag informatie aan door op de informatie knop te drukken. Na het invullen van uw gegevens komen we graag aan uw wens tegemoet en stuur u de gevraagde informatie.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om maandelijks op de hoogte te blijven!

U heeft zich succesvol ingeschreven!

Share This
Chat openen
1
Chat!
Scan de code
Converpack Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.