+31 850 130 442 info@converpack.nl

DE SLEEVE WASMACHINE VAN D.W. RENZMANN

okt 12, 2017

D.W. Renzmann vindt zijn oorsprong in de jaren 60 van de vorige eeuw. Inmiddels is D.W. Renzmann uitgegroeid tot marktleider op het gebied van industriële wasmachines en destilleer units voor de druk- en inkt industrie. Zij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van hardnekkige inkt- / lijmresten door toepassing van oplosmiddelen of alkalische wasmiddelen.

Bij D.W. Renzmann scant men constant de behoefte van de klanten. Hierdoor is recent een nieuw product toegevoegd, ‘de sleevewasher’. Deze machine wordt geproduceerd door hun nieuwe partner SMB Schröder. De machine zorgt voor het automatisch reinigen van flexo sleeves buiten de drukpers terwijl deze alweer aan de volgende opdracht bezig. Het voordeel is dat het niet langer nodig is om de sleeves met de hand schoon te maken, wat nogal tijdrovend is. Arbeidskosten nemen hierdoor af en personeel kan ingezet worden voor andere werkzaamheden.

De sleeve wasmachine van D.W. Renzmann kan tot 5 sleeves tegelijkertijd reinigen. Het wasprogramma kan zo worden ingesteld dat het maximale reinigingsresultaat bereikt wordt: een sleeve die overal even schoon is over de totale lengte en omtrek.

 

Meer weten?   

Heeft dit product uw interesse gewekt? Dan helpen wij u graag verder. Vraag informatie aan door op de informatie knop te drukken. Na het invullen van uw gegevens komen we graag aan uw wens tegemoet en stuur u de gevraagde informatie.

 

  Informatie

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om maandelijks op de hoogte te blijven!

U heeft zich succesvol ingeschreven!

Share This
Chat openen
1
Chat!
Scan de code
Converpack Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.