+31 850 130 442 info@converpack.nl

SNIJ-/WIKKELAARS OP MAAT GEBOUWD

mrt 31, 2017

enprom-packaging-es2tEnprom Packaging is een Spaans bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van snijwikkelaars, die volledig zijn afgestemd op de wensen van de klant. Alle projecten worden gerealiseerd op basis van diepgaande kennis en ervaring.

Te vaak word nog gedacht in standaard machines waarbij de wensen van de klant ondergeschikt zijn aan de productie processen van de machinefabriek. Enprom Packaging zorgt ervoor dat een specifiek op maat gemaakte snijwikkelaar binnen een acceptabel budget voor iedereen binnen handbereik is. Het is nu mogelijk om precies te bepalen aan welke voorwaarden uw machine in uw omstandigheden moet voldoen.

De machines zijn geschikt voor het verwerken van vele type materiaal en kunnen voorzien worden van verschillende automatiseringsniveaus, waaronder een automatische rolwissel. Met de toegepaste standaard Europese componenten is service eenvoudig en voordelig. Naast snij-/wikkelaars heeft Enprom Packaging ook ondersteunende logistieke oplossingen in zijn product portfolio.

KimberlyMeer weten?     

Heeft dit product uw interesse gewekt? Dan help ik u graag verder. Vraag informatie of direct een offerte aan door op de onderstaand knop te drukken. Na het invullen van uw gegevens kom ik graag aan uw wens tegemoet en stuur u de gevraagde informatie.

Offerte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om maandelijks op de hoogte te blijven!

U heeft zich succesvol ingeschreven!

Share This
Chat openen
1
Chat!
Scan de code
Converpack Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.