+31 850 130 442 info@converpack.nl

Converpack op K-2019

okt 8, 2019

Converpack op K-2019

De aankomende beurs K-2019, of voluit Kunststoff 2019, is ook voor de verpakkingsindustrie een belangrijk evenement, dat wordt gehouden in Düsseldorf van 16-23 oktober. De aan verpakkingen gerelateerde stands zijn vooral in hal 3 en 4 te vinden. Hoewel Converpack geen eigen stand heeft, zijn we wel aanwezig bij onze deelnemende fabrikanten. Hier is in het kort wat wij te bieden hebben:

 DCM, stand 4D10

DCM is een belangrijke fabrikant van omwikkel- / snijmachines en krimpsleeve technologie. De meest in het oog springende ontwikkelingen zijn: Meer automatisering op  de machines, o.a. een automatische boven- en ondermes instelling tegen een zeer acceptabele prijs. Nieuw is ook ConnectiVision, een optie voor geïntegreerde management informatie, die aan de klantenwens is aan te passen. Verder worden de sleeve machines modulair gebouwd. Met een later aangeschafte module, die na geplaatst en elektronisch aangesloten te zijn, kan meteen, zonder verdere technische interventie mee gewerkt worden. Hebt u snel een machine nodig? Geen probleem, want uniek is dat DCM, vol zelfvertrouwen, machines op voorraad produceert.

 Nordmeccanica, stand 4B42

Nordmeccanica is al jarenlang de marktleider op het gebied van lamineer- en metalliseer technologie voor verpakkingsfilms. De stand is algemeen ingericht voor informatie. Uitspringende nieuwigheden zijn de nieuwe machines Super Combi 4000 met verbeterde trolleys en de ongeëvenaarde Duplex en Triple One Shot, die in één machinedoorloop laminaten maken, die in enkele uren verder te verwerken zijn. Voor alle vragen op het gebied van lamineren en metalliseren kunt u op de stand terecht waar het voltallige sales team aanwezig is.

 Amut Comi, stand 3B92

Amut Comi is een belangrijke speler op het gebied van thermovorm technologie. Op de stand kunt u de ACF820 thermovorming machine zien, uitgevoerd met 3 stations en met een vormafmeting van 820 x 650 mm. Er zijn drie stappen: Vormen, Stansen en Stapelen. De besturing wordt verzorgd door eigen ontwikkelde software EASY, een HMI die instellingen tot in detail eenvoudig laat uitvoeren en weergeven. De machine zal elk uur in bedrijf te zien zijn met 100% r-PET gemetalliseerde folie in Glue-less technology en maakt gebruik van een vorm met 4 vakken voor een diner disposable bestaande uit een soepbord met een serveerbord. De Amut Group, die ook actief is op het gebied van kunststof recycling laat het verdere programma zien op stand 16A05.

 Laserpin, stand 3A07

Laseprin is specialist op het gebied van micro- en macroperforatie van verpakkingsfilms. Microperforatie kan in koude of verwarmde omstandigheden worden toegepast. Laatste ontwikkeling is de HLP, een stevige pons voor kleine en grote gaten, die met één basismodel kunnen worden gerealiseerd. Op de stand zijn voorbeelden van perforaties en ponsgaten te zien en u kunt vrijblijvend informeren naar de oplossing voor de uitdaging waarvoor u bent gesteld.

 Als u van tevoren een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om maandelijks op de hoogte te blijven!

U heeft zich succesvol ingeschreven!

Share This
Chat openen
1
Chat!
Scan de code
Converpack Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.